Fundament Nordfyn og Otterup

fundament Nordfyn

Vi klarer alle beton- og støbeopgaver med særligt fokus på fundament Nordfyn. Alle opgaver løses ved Otterup og på Nordfyn

Kloakmester Torben Madsen udfører betonarbejde og støbeopgaver for både private og erhverv.

 Faglige færdigheder…
Et ordentligt betonarbejde stiller store krav til de faglige færdigheder. Et fundament er utrolig vigtigt for, at resten af projektet kan løse sig. Derfor sætter vi en stor dyd i, at fundamentet udføres med præcision og professionelisme. Som med så mange andre ting, så er et godt fundament en god start som man solidt kan bygge videre på, sådan er det også i denne proces. Derudover sætter vi stor lid til vores samarbejdspartnere, og her har vi glæden af Torben Madsen.  Med Kloakmester Torben Madsen som samarbejdspartner er du garanteret et arbejde, hvor kvaliteten er i top. Det gælder ved alle beton- og støbeopgaver, som ved alle andre arbejdsopgaver som vi varetager.

Gode råd…
Et emne som dette kan godt gå hen og blive tungt og svært at forstå, men der er hjælp at hente. På denne side om fundamenter, kan du læse lidt om hvad det er vi gør, men også hvorfor et fundament er så vigtigt som det er. Skulle du have eventuelle spørgsmål eller lignende, så tøv ikke med at kontakt os.

Vores kompetencer indbefatter…
Vores kompetencer omfatter betonarbejde i alle afskygninger. Dette omfatter alt lige fra punktfundamenter og etablering af nye kældre til gulve og trapper. Har du eventuelle spørgsmål eller ideer, som du gerne vil drøfte eller have en vurdering af, så ring endelig ind, vi hjælper gerne med planlægning af et projekt!

3 gode grunde til at vælge Kloak Fyn…
– Kompetente faglige færdigheder
– Vi dækker et stort felt af arbejdsopgaver!
– Kvalitetsarbejde til tiden!

Ring til os for at høre mere om, hvilke opgaver vi løser.
Fundament Nordfyn
Kontakt
Tlf.: 61 76 28 10